Υπηρεσίες Κομμωτηρίου Υψηλής Αισθητικής
για την απαιτητική καθημερινότητα
τηλ: 2109966640
   Home      Λουτήρα      Θεραπεία Olaplex
Γιατί να το εμπιστευτείς; 

  1. Γιατί είναι καινοτομία. 
  2. Γιατί είναι πατενταρισμένο.
  3. Γιατί κάνει ό,τι υπόσχεται. 
  4. Γιατί δεν διώχνει κάποιο άλλο προϊόν από το ράφι σου. 
  5. Γιατί βγήκε για να σε βοηθήσει. 
  6. Γιατί το χρειάζεται η πελάτισσα σου. 
  7. Γιατί βλέπεις ότι το χρησιμοποιούν όλοι οι παγκοσμίου φήμης κομμωτές.
 
 

Super Υπηρεσία "Γνωρίστε τη θεραπεία OLAPLEX": 
Aπό την Τρίτη έως  και την Παρασκευή, 09.00-17.00 σας κάνουμε ΔΩΡΟ το φορμάρισμα με κάθε θεραπεία OLAPLEX!
Αξία: 30ευρώ


Μερικά χρόνια πριν, 2 χημικοί ανακαλύψαν το απόλυτο προϊόν για τα μαλλιά. Το 2014 δημιουργήθηκε το OLAPLEX στην μορφή που όλοι ξέρουμε σήμερα. Ένα προϊόν 2 επαγγελματικών φάσεων με σκοπό την αναδόμηση και την εκ νέου δημιουργία δεσμών της τρίχας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην σύστασή του. Το OLAPLEX No.1 είναι το προϊόν που ξεκινάει την διαδικασία της αναδόμησης στην τρίχα και το OLAPLEX No.2 την τελειοποιεί. Είναι πάντα απαραίτητα και τα δύο προϊόντα.
Η τρίχα αποτελείται από εκατομμύρια δισουλφιδικούς δεσμούς. Κάθε δισουλφιδικός δεσμός είναι συνδιασμός ενός μορίου υδρόθειου με ένα μόριο οξυγόνου. Οι δεσμοί αυτοί έχουν την τάση να σπάνε εξαιτίας των χημικών, θερμικών και μηχανικών επεξεργασιών αλλά και λόγω περιβαλλοντιωκν παραγόντων. Όταν ο κάθε δεσμός σπάει, μένει το μόριο υδρόθειου μόνο του ψάχνοντας για μόριο οξυγόνου. Η φύση όμως πολλές φορές κάνει λάθη και αντί να συνδιάστεί ένα μόριο οξυγόνου με ένα υδρόθειο,
3 μόρια οξυγόνου προσκολλάνε σε 1 υδρόθειο. Όσοι δεσμοί δημιουργηθούν έτσι, είναι κατεστραμένοι. Ο συνδιασμός αυτός σημαίνει τοξικότητα, για την ακρίβεια, κυστεϊκό οξύ.


Eίναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι το pH που χρειαζόμαστε ως οργανισμοί για να είμαστε απόλυτα υγιείς είναι το 5,5. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά μας. Κάνοντας χημικές εργασίες, αυτό αλλάζει. Σκεφτείτε ότι το νερό έχει pH 7-8 ( κι όμως ), το ντεκαπάζ και οι βαφές περίπου 9. 
Το OLAPLEX έχει pH 3,3 έτσι ώστε ο συνδιασμός του με τα χημικά προϊόντα που βάζουμε στα μαλλιά μας να δίνει μέσο όρο κοντά στο 5,5. 
Λογικό, έτσι δεν είναι; Πέρα από αυτό, το OLAPLEX είναι το πρώτο και το μόναδικό πατενταρισμένο προϊόν. Αποτελεί κατηγορία προϊόντος από μόνο του. Όπως ήδη θα έχετε καταλάβει, αυτή η κατηγορία ειναι τα “copy” -plex. Η τεράστια διαφοράείναι ότι το OLAPLEX περιέχει το βασικό συστατικό σε όλα τα στάδια του, ακόμα και στο νο.3. ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ.